Rădoi îl critică pe Trică

Mirel Rădoi l-a criticat, joi, pe jucătorul Eugen Trică de la CFR Cluj, după ce acesta afirmase că formaţia clujeană va redeveni lider în Liga I până la Paşte, deoarece fotbaliştii ardeleni nu sunt păcătoşi, amintind de unele conflicte avute de fostul stelist cu fanii echipelor la care a evoluat.

8 afișări
Imaginea articolului Rădoi îl critică pe Trică

Rădoi îl critică pe Trică (Imagine: Mediafax Foto)

"Este posibil orice în fotbal, din gură poţi spune orice, dar trebuie să şi poţi. Ştiu ei ce păcate avem noi? Ca jucător, nu poţi să ţii post din trei în trei zile. Nu mă mai miră nimic la declaraţiile lui Trică, dar pur şi simplu nu-l înţeleg. Dacă el, care a cunoscut marea performanţă la Steaua şi a înjurat publicul, vorbeşte.... Şi la Craiova a înjurat publicul, acum sunt oltenii lui! A spus că Bulgaria este cea mai urâtă ţară, că nu l-a tratat bine, acum după meciul de la Urizceni am văzut că vrea înapoi. Nu ştiu dacă au cedat nervos, dar sunt declaraţii ca să mai facă puţin spectacol. E un sport şi trebuie jucat pe teren, dacă ne luăm la mişto noi fotbalişi, ce facem? Avem aceeaşi meserie şi dacă nu ne respectăm, ne lăsăm. Cea mai bună variantă este să le dai o palmă, jucând bine şi câştigând toate meciurile", a spus fundaşul stelist, după ce a participat la o discuţie cu fanii pe chat-ul site-ului oficial al clubului "roş-albastru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici