Radu Doicaru a revenit la Ceahlăul, după două luni şi jumătate de absenţă

Atacantul formaţiei Ceahlăul, Radu Doicaru, indisponibil de mai multe luni, din cauza unei intervenţii chirugicale la genunchi, a revenit, miercuri, la echipa din Piatra Neamţ, pentru a se pregăti în vederea reluării activităţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

Radu Doicaru (28 ani), originar din Constanţa, a declarat că nu ar regreta dacă formaţia Farul ar retrograda în Liga a II-a în locul formaţiei din Piatra Neamţ. "Normal că mi-aş dori să pice Farul în liga secundă, în locul Ceahlăului. Că doar de la Ceahlăul mănânc. Trebuie să fiu cu
sufletul şi cu gândul acolo unde-mi primesc banii", a spus jucătorul.

Doicaru a revenit la Ceahlăul după aproape două luni şi jumătate de pauză forţată, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale. "A fost vorba de un chist pe care medicii mi l-au descoperit sub rotulă, la genunchi. Un chist care a apărut pe fondul numeroaselor lovituri primite în zona respectivă. O accidentare de la care aveam, mai mereu, genunchiul umflat. Iar dacă mai amânam mult timp intervenţiachirurgicală, era mai rău în sensul că-mi puteau fi afectate ligamentele", a spus jucătorul, care a menţionat că oficialii clubului au fost cei care au suportat costul operaţiei.

Doicaru crede că mai sunt şanse ca echipa Ceahlăul să evite retrogradarea, dar a dat vina pe multiplele schimbări făcute la echipă pentru situaţia existentă în prezent: "Prea multe schimbări, aşa cum au fost la noi, duc mai mereu la dezastru. Şi la echipele mari s-a observat asta.
Nu dăm vina pe nimeni, că doar toată lumea a încercat să fie bine echipei".

În cazul în care va retrograda, Doicaru spune că echipei Ceahlăul "îi va fi de de două ori mai greu să promoveze din nou".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici