Rădulescu: Niciun antrenor fără licenţă pro nu va antrena în Liga I

Directorul Şcolii de antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Rădulescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că niciun tehnician fără licenţă pro nu va primi derogare să antreneze în sezonul viitor echipe din Liga I.

28 afișări
Imaginea articolului Rădulescu: Niciun antrenor fără licenţă pro nu va antrena în Liga I

Rădulescu: Niciun antrenor fără licenţă pro nu va antrena în Liga I (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

"Am văzut că a trecut o perioadă considerabilă de la finalul campionatului şi mai multe echipe nu şi-au anunţat antrenorul pentru sezonul viitor. Vreau să le reamintesc patronilor şi preşedinţilor de cluburi că licenţa pro este obligatorie pentru un antrenor în Liga I, cerinţă ce este trecută şi în statut. Niciun antrenor fără licenţă pro nu va primi derogare să pregătească vreo echipă de Liga I în sezonul următor", a spus Rădulescu.

În prezent, singurul antrenor fără licenţă în Liga I este tehnicianul echipei SC Vaslui, Cristian Dulca.

Pe de altă parte, Mircea Rădulescu a fost invitat de conducerea Universităţii Metheora din Salonic să ţină o prelegere pe tema "Noutăţi în antrenamente şi joc al copiilor şi juniorilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici