Radwanska: Simona a avut un joc fantastic

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska a notat, sâmbătă, pe Twitter, după meciul pierdut în faţa Simonei Halep, în semifinalele Turneului Campioanelor, că românca a avut o prestaţie fantastică.

1447 afișări
Imaginea articolului Radwanska: Simona a avut un joc fantastic

Agnieszka Radwanska (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am făcut cel mai bun meci, dar felicitări Simonei, care a făcut un joc fantastic", a scris Radwanska.

"A avut o prestaţie solidă încă de la început. Nu a făcut greşeli. Cred că totul i-a mers astăzi", a declarat Agnieszka Radwanska, conform wtatennis.com.

Simona Halep (4 WTA) s-a calificat sâmbătă în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska (6 WTA), şi o va întâlni în ultimul act pe americanca Serena Williams, liderul clasamentului mondial.

Halep nu avea un palmares pozitiv cu Agnieszka Radwanska, poloneza conducând întâlnirile directe cu 4-2 până la această semifinală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici