Rafael Nadal îl va înfrunta pe Stefanos Tsitsipas în semifinalele turneului de la Madrid

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, s-a calificat, vineri seară, în semifinalele turneului Masters 1000 de la Madrid după ce l-a învins pe elveţianul Stanislas Wawrinka, locul 34 ATP, scor 6-1, 6-2.

676 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal îl va înfrunta pe Stefanos Tsitsipas în semifinalele turneului de la Madrid

Rafael Nadal îl va înfrunta pe Stefanos Tsitsipas în semifinalele turneului de la Madrid

Spaniolul nu a avut niciun fel de probleme în a-şi adjudeca în două seturi partida cu elveţianul Stanislas Wawrinka, câştigând primul set în mai puţin de 30 de minute, scor 6-1.

Lucrurile nu s-au schimbat nici în setul secund, când elveţianul a greşit din nou des la serviciu şi i-a permis lui Rafael Nadal să facă două break-uri şi să închidă şi setul secund cu 6-2.

Meciul dintre Stanislas Wawrinka şi Rafael Nadal a durat puţin peste o oră.

În semifinalele competiţiei, Rafael Nadal îl va întâlni pe grecul Stefanos Tsitsipas, locul 9 ATP, cel care l-a învins în sferturi pe germanul Alexander Zverev, locul 4 ATP, deţinătorul trofeului.

În cealaltă semifinală masculină se înfruntă, sâmbătă, liderul mondial Novak Djokovic şi Dominic Thiem, austriacul fiind cel care a trecut în sferturi de Roger Federer, după un meci dramatic.

Anul trecut, trofeul de la Madrid a fost câştigat de Alexander Zverev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici