Rafael Nadal părăseşte Top 10 pentru prima dată din 2005 încoace

După un număr impresionant de 912 săptămâni consecutive în elita tenisului mondial, legendarul Rafael Nadal părăseşte de săptămâna aceasta Top 10 ATP.

214 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal părăseşte Top 10 pentru prima dată din 2005 încoace

Rafael Nadal părăseşte Top 10 pentru prima dată din 2005 încoace

Lumea tenisului asistă la încheierea unei epoci, legendarul jucător spaniol Rafael Nadal părăsind începând de luni grupul celor mai bine clasaţi 10 jucători pentru prima dată din 2005 încoace.

O serie de accidentări nefericite şi înfrângeri neaşteptate au dus la coborârea sa treptată în clasamentul ATP. Problemele au început odată cu lupta sa continuă cu accidentările de la Wimbledon anul trecut, care i-au afectat semnificativ performanţa şi participarea la turnee.

În cea mai nouă ediţie a clasamentului ATP, valabilă de luni, Nadal se află pe locul 13, Jannik Sinner şi Cameron Norrie fiind ceialalţi doi jucători dinaintea lui ieşiţi din Top 10 şi clasaţi înaintea spaniolului. Din cele 2715 puncte pe care le are în prezent, Nadal va fi nevoit să apere în curând cele 2000 de la Roland Garros, unde va lupta ca să câştige al 15-lea său titlu.

După ce a devenit evident că, din cauza accidentării sale, va ieşi din Top 10, cel care a fost de 22 de ori campion de Grand Slam a vorbit despre performanţa sa şi, deşi şi-a exprimat tristeţea, a spus că ştie că un număr în dreptul numelui său în clasament nu îl defineşte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici