Raikkonen şi Massa rămân la Ferrari

Finlandezul Kimi Raikkonen, campionul mondial en titre la Formula 1, şi brazilianul Felipe Massa vor pilota monoposturile Ferrari şi în sezonul viitor, a declarat, vineri, patronul scuderiei, Luca Cordero di Montezemolo.

13 afișări
Imaginea articolului Raikkonen şi Massa rămân la Ferrari

Raikkonen şi Massa rămân la Ferrari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat dacă piloţii Ferrari vor fi aceiaşi şi în 2009, patronul scuderiei a răspuns simplu: "Absolut, da".

Jurnaliştii i-au spus atunci lui Di Montezemolo că spaniolul Fernando Alonso, care, conform unor zvonuri, ar putea ajunge la Ferrari, poate sta liniştit în colţul lui.

"Nu ştiu dacă, săracul, poate sta liniştit, din moment ce depinde de el. Sunt dezamăgit când văd că un mare campion ca el nu este nici măcar în primii zece la Valencia (n.r. - Alonso a abandonat la Marele Premiu al Europei). Însă în ceea ce priveşte Ferrari, el poate sta liniştit", a afirmat Di Montezemolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici