Raliul Dakar 2011 va avea loc tot în Argentina şi Chile

Ediţia din 2011 a Raliului Dakar va avea loc, pentru al treilea an consecutiv, în Argentina şi Chile, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul competiţiei, Etienne Lavigne.

32 afișări
Imaginea articolului Raliul Dakar 2011 va avea loc tot în Argentina şi Chile

Raliul Dakar 2011 va avea loc tot în Argentina şi Chile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dakar-2011 va reveni în America de Sud. Ne vom întoarce cu multă plăcere în aceste două ţări fabuloase, Argentina şi Chile", a spus Lavigne.

Competiţia va avea loc în perioada 1-16 ianuarie 2011, atât startul, cât şi sosirea fiind programate la Buenos Aires.

După 29 de ediţii disputate în Africa, din 1979 până în 2007, raliul a fost anulat în 2008, din motive de securitate. Competiţiile din 2009 şi 2010 au fost organizate în Argentina şi Chile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici