Rapid a ajuns la un acord cu firma care a solicitat insolvenţa în instanţă

Conducerea FC Rapid susţine că a ajuns la un acord privind stingerea datoriilor cu firma de catering Elite Events, care a obţinut în instanţă deschiderea procedurii de insolvenţă a clubului, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

25 afișări
Imaginea articolului Rapid a ajuns la un acord cu firma care a solicitat insolvenţa în instanţă

Rapid a ajuns la un acord cu firma care a solicitat insolvenţa în instanţă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Conform precizării făcute deja, există o înţelegere cu firma Elite Events cu privire la stingerea datoriilor. Dintr-o eroare de comunicare, această înţelegere a fost scăpată din vedere. În baza acestei înţelegeri, cele două părţi întreprind deja demersurile necesare pentru stoparea acţiunii din instanţă. S.C. Fotbal Club Bucureşti S.A. continuă să depună toate eforturile necesare pentru asigurarea condiţiilor optime care să permită jucătorilor rapidişti să facă performanţă şi să satisfacă aşteptările suporterilor", se arată pe site-ul citat.

Contactat telefonic, acţionarul majoritar George Copos a declarat agenţiei MEDIAFAX că gruparea giuleşteană îşi desfăşoară activitatea normal şi că nu se pune problema blocării conturilor sau falimentului clubului Rapid. "Nu este nicio problemă. Ştiu de acea datorie către firma de catering. Dar nu se pune problema ca Rapid să aibă conturile blocate sau altfel de lucruri. Avocaţii noştri se ocupă de acest caz. Clubul îşi desfăşoară activitatea normal. E normal să apară lucruri de genul acesta având în vedere managementul dezastruos din 2008. Pentru că acea datorie este din 2008. Şi ar trebui să ne mai aşteptăm şi la alte situaţii de acest gen de acum înainte. Dar noi am şi semnat un act cu această firmă de catering acum, în septembrie, de stingere a datoriei. Se rezolvă totul. Cât sunt eu aici, Rapid nu va avea probleme", a afirmat Copos.

În urma cererii formulate de firma de catering Elite Events SRL, Tribunalul Bucureşti a deschis la 29 septembrie procedura de insolvenţă a SC FC Rapid SA, ridicând clubului dreptul de administrare, constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea, administrator judiciar fiind numită Casa de Insolvenţă Transilvania IPURL. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru 8 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici