Rapid a dat 400.000 de euro pe Herea

Mijlocaşul Ovidiu Herea a fost împrumutat clubului Rapid pe o perioadă nedeterminată în schimbul a 400.000 de euro, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Naţional, Constantin Iacov.

1 afișare
Imaginea articolului Rapid a dat 400.000 de euro pe Herea

Rapid a dat 400.000 de euro pe Herea

"Am avut astăzi o întâlnire cu domnul Copos şi am căzut de acord în ceea ce îl priveşte pe Herea. El va fi împrumutat la Rapid pe o perioadă nedeterminată, în schimbul său urmând să primim 400.000 de euro", a spus Iacov.

Oficialul grupării bancare a ţinut să menţioneze faptul că jucătorul va rămâne în continuare în proprietatea FC Naţional. "El rămâne jucător sub contract cu FC Naţional, dar va juca la Rapid. Noi putem să-l luăm de acolo chiar şi în iarnă şi să îl transferăm în altă parte sau să joace pentru noi", a explicat preşedintele CA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici