Rapid a remizat cu SC Vaslui, scor 2-2, după ce a condus la pauză cu 2-0

Formaţia Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei FC Vaslui, scor 2-2 (2-0), în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, după ce a condus cu 2-0 încă din prima repriză.

19 afișări
Imaginea articolului Rapid a remizat cu SC Vaslui, scor 2-2, după ce a condus la pauză cu 2-0

Rapid a remizat cu SC Vaslui, scor 2-2, după ce a condus la pauză cu 2-0 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Maftei '2, Spadacio '42 pentru Rapid, respectiv Genchev '55, Burdujan '88, pentru SC Vaslui.

1-0: Vasile Maftei a deschis scorul după ce a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 17-18 metri, acordată de arbitrul Augustus Constantin în urma unui fault comis de Neven Markovici asupra lui Costin Lazăr.

2-0: Julio Cesar a executat, pe jos, o lovitură liberă, şi Spadacio a reluat sub transversala porţii lui Kuciak, de la aproximativ 14 metri.

2-1: Genchev a preluat un balon în careul formaţiei Rapid şi a trimis puternic, sub transversală, relansând partida.

2-2: Fostul jucător al echipei Rapid, Lucian Burdujan, a şutat slab, de la aproximativ 20 de metri, şi l-a învins pe Andrade.

Rapid: 99. E. Andrade - 24. Maftei, 3. R. Fernandes, 4. J.P. Andrade, 14. Perjă - 15. Lazăr, 13. Adefemi - 7. Cesinha (18. N. Grigore '67), 30. Spadacio, 10. Julio Cesar - 17. Joao Paulo (9. Răduţă '80). Antrenor: Jose Peseiro.

SC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 6. N. Markovici, 17. Bălace - 20. Ljubinkovici, 21. Ndoye (30. P. Jovanovici '46), 4. Genchev, 11. Ad. Gheorghiu (7. N. Jovanovici '73) - 19. Temwanjera, 9. Burdujan (18. Buhăescu '90+1). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Maftei '19 / N'Doye '19, Genchev '63

Partida a fost condusă la centru de Augustus Constantin, ajutat la celel două linii de Eduard Dumitrescu şi Ioan Onicaş, în timp ce rezervă a fost Sebastian Colţescu.

Observatori au fost delegaţi Gheorghe Nedelescu şi Gheorghe Moise.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a asistat pentru prima oară la o partidă a echipei antrenate de Jose Peseiro pe stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu", de la meciul cu formaţia germană VfL Wolfsburg, scor 1-1, rezultat în urma căruia gruparea giuleşteanmă a fost eliminată din Cupa UEFA. În minutul 75, Copos a strigat spre Peseiro să-l schimbe pe Julio Cesar, după ce jucătorul greşise o pasă, după care l-a înjurat pe antrenorul portughez.

Atât George Copos, cât şi finanţatorul formaţiei SC Vaslui, Adrian Porumboiu, care au urmărit amândoi partida, au fost înjuraţi de suporterii de la tribuna 0.

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a fost aclamat de cei aproximativ 3000 de spectatori prezenţi la stadion, care nu au uitat perioada în care fostul internaţional a petrecut-o la Rapid atât ca jucător, cât şi ca oficial al clubului.

Un grup de fani ai echipei Rapid a afişat un banner cu mesajul: "Nico hai acasă".

La finalul partidei, Costin Lazăr a avut un schimb dur de replici cu trei suporteri rapidişti. Cei patru s-au înjurat reciproc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici