Rapid Bucureşti realizează scorul campionatului în Liga 1 de fotbal! Cu cât au învins pe Gaz Metan Mediaş

  • Rapid Bucureşti a învins Gaz Metan Mediaş în etapa a 5-a din play out-ul Ligii 1 de fotbal.
  • Bucureştenii s-au impus cu 8-0.
1409 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti realizează scorul campionatului în Liga 1 de fotbal! Cu cât au învins pe Gaz Metan Mediaş

Sursa foto: MediafaxFoto

Partida s-a disputat luni pe noul stadion Giuleşti din Bucureşti. Golurile au fost înscrise de atacantul slovac Jakub Vojtus în minutul 12, mijlocaşul Rareş Ilie în minutele 37 şi 51, vârful Nicolae Carnat în minutele 40 şi 49, mijlocaşul Romario Florin Moise în minutul 66, fundaşul Alexandru Dandea în minutul 75 şi fundaşul Junior Morais în minutul 91.

În urma victoriei, Rapid a urcat pe prima poziţie în clasamentul play out-ului Ligii 1. Bucureştenii au 35 de puncte, cu două în plus faţă de echipa de pe locul doi, Sepsi Sf.Gheorghe.

Gaz Metan Mediaş este pe ultimul loc în clasament după ce echipa a fost depunctată din cauza unor datorii către jucători. Formaţia din Ardeal va retrograda în liga secundă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici