Rapid îi oferă lui Coman o majorare de salariu şi prelungirea contractului

Conducerea clubului Rapid îi oferă portarului Dănuţ Coman o majorare de salariu şi prelungirea contractului cu un an sau doi pentru a continua la Rapid, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, directorul sportiv al grupării giuleştene, Viorel Moldovan.

1 afișare
Imaginea articolului Rapid îi oferă lui Coman o majorare de salariu şi prelungirea contractului

Rapid îi oferă lui Coman o majorare de salariu şi prelungirea contractului

Portarul giuleştean, care are contract cu Rapid până în 2009, a primit o ofertă de transfer de la o echipă de prima ligă din Spania, unde i se promite un salariu substanţial. Chiar dacă nu are clauză de reziliere, Dănuţ Coman a solicitat o mărire a contractului pentru a continua la Rapid.

Directorul sportiv a explicat că gruparea giuleşteană nu este presată de achiziţionarea unui alt portar, chiar dacă spune că sunt şanse ca Edel Apoula Bete să fie cedat la Paris Saint Germain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici