LIGA 1  Rapid n-a găsit victoria nici la Mediaş. Schimbă giuleştenii antrenorul?

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 1-1 (0-1), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

288 afișări
Imaginea articolului Rapid n-a găsit victoria nici la Mediaş. Schimbă giuleştenii antrenorul?

Oaspeţii au deschis rapid scorul, prin Lucian Goge (3), dar Gaz Metan a egalat după pauză, prin Mihai Lixandru (55), aflat la primul său gol în Liga I. Vlad Morar, de la gazde, a ratat incredibil, singur cu portarul (90+2).

Gaz Metan rămâne fără victorie în ultimele sale cinci meciuri de acasă (patru egaluri, un eşec).

Rapid nu a mai câştigat de cinci etape, în care are trei egaluri şi două eşecuri.

Giuleştenii sunt pe locul 7, cu 34 de puncte, la un punct de locul 6, care trimite în play-off. Conducerea se gândeşte să-l înlocuiască pe antrenorul Mihai Iosif cu Laszlo Balint, fost la UTA.

Gaz Metan, care se confruntă cu probleme financiare, jucătorii având restanţe salariale, este pe locul 13, cu 24 de puncte.

În tur, Gaz Metan sa impus cu scorul de 2-1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici