Rapidul l-a "furat" pe Andrade de la Dacia Mioveni

Conducătorii grupării Dacia Mioveni acuză oficialii clubului Rapid Bucureşti că l-au "furat" pe portarul brazilian Andrade, care, la 10 iulie, a efectuat vizita medicală cu gruparea argeşeană, fiind apoi luat de un diriguitor rapidist chiar din hotelul în care locuia la Piteşti.

1 afișare
Imaginea articolului Rapidul l-a "furat" pe Andrade de la Dacia Mioveni

Rapidul l-a "furat" pe Andrade de la Dacia Mioveni

"L-am luat de la aeroport pe Andrade luni noaptea şi l-am adus la Piteşti. Marţi a efectuat vizita medicală, iar miercuri a fost luat de Constantin Zotta de la Rapid. L-am sunat imediat pe George Copos care ne-a spus că el nu ştie nimic de acest caz şi doar Zotta ne poate da explicaţii despre Andrade. Iniţial şi Zotta a zis că el nu ştie nimc, dar după ce i-am demonstrat că l-a luat pe brazilian din hotel, a recunoscut râzând şi ne-a spus că Andrade este deja în avion spre Elveţia. Zotta s-a purtat ca un hoţ de rând", a spus preşedintele Daciei, Ion Tuţală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici