Rayo Vallecano a declarat jocul cu Almeria "partidă împotriva rasismului"

Clubul Rayo Vallecano a declarat meciul cu Almeria, programat sâmbătă, în campionatul Spaniei, "partidă împotriva rasismului" şi a postat pe site-ul oficial un filmuleţ în care mai mulţi jucători, între care şi Răzvan Raţ, spun în diverse limbi că îşi iubesc echipa şi că urăsc rasismul.

44 afișări
Imaginea articolului Rayo Vallecano a declarat jocul cu Almeria "partidă împotriva rasismului"

Rayo Vallecano a declarat jocul cu Almeria "partidă împotriva rasismului" (Imagine: Marius Cristescu / Mediafax Foto)

Răzvan Raţ apare în filmuleţul respectiv spunând în limba engleză "Iubesc Rayo, urăsc rasismul".

Rayo Vallecano va întâlni echipa Almeria, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 19.00, în etapa a XXVIII-a a campionatului Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici