Răzvan Lucescu despre autoizolare: Aveam nevoie de o vacanţă şi înainte de întreruperea campionatului

Răzvan Lucescu se află în autoizolare în Arabia Saudită din cauza pandemiei de coronavirus. Lucescu susţine că încearcă să profite de timpul liber pentru a se odihni. Răzvan Lucescu este antrenorul liderului campionatului din Arabia Saudită, Al-Hilal.

69 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu despre autoizolare: Aveam nevoie de o vacanţă şi înainte de întreruperea campionatului

Răzvan Lucescu despre autoizolare: Aveam nevoie de o vacanţă şi înainte de întreruperea campionatului

Răzvan Lucescu spune că profită de timpul liber pe care îl are din cauza pandemiei de coronavirus pentru a se odihni. Lucescu susţine că în afară de faptul că nu poate ieşi din casă se simte ca în vacanţă.

„Aveam nevoie de o vacanţă şi înainte de întreruperea campionatului. Să nu am treabă cu fotbalul, să dau totul deoparte pentru că a fost un an foarte complicat. Încerc să îmi imaginez şi acum că suntem în vacanţă, avem toate condiţiile. Singura problema e ca nu putem să ieşim din casă”, a spus Răzvan Lucescu, la Digisport.

Lucescu spune că este o situaţie dificilă pentru jucătorii care nu au familiile alături deoarece sunt îngrijoraţi pentru ce se întâmplă acasă.

„Avem trei preparatori fizici, au facut un plan pe care îl actualizează la fiecare sfârşit de săptămână, încercăm să ţinem legătura cu jucătorii prin telefon. Am trei jucători care nu au familiile aici, suferă pentru asta, sunt ingrijoraţi pentru ce se întâmplă la ei acasă, este o situaţie specială, dar încercăm să o rezolvăm”, a mai spus tehnicianul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici