Răzvan Lucescu: I-am spus lui tata să nu se întoarcă în campionatul românesc

Antrenorul FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, că îi transmite de câte ori are ocazia tatălui său, Mircea Lucescu, să nu se întoarcă în campionatul românescu după ce va părăsi banca tehnică a echipei uncrainene Şahtior Doneţk.

10 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: I-am spus lui tata să nu se întoarcă în campionatul românesc

Răzvan Lucescu: I-am spus lui tata să nu se întoarcă în campionatul românesc (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce să spun eu despre ce scrie presa despre tata? L-am rugat mai demult să nu mai vorbească nici el despre mine şi echipele pe care le antrenez, astfel că, trebuie să respect şi eu acest lucru şi să nu mai vorbesc despre ce face el. Cel mai bine e să îl sunaţi pe tata să îl întrebaţi dacă va merge la Cluj. Eu tot ce pot spune e că i-am zis şi i-o spun de cîte ori am ocazia, să nu revină în fotbalul românesc", a spus Lucescu.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a pierdut, marţi, în deplasare, scor 0-1 (0-0), partida susţinută în compania formaţiei portugheze Sporting Lisabona şi a ratat orice şansă de calificare în optimile Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici