Răzvan Lucescu: Noi trebuia să câştigăm meciul

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, la finalul partidei pierdute cu Şahtior Doneţk, scor 0-1, că este mulţumit de implicarea jucătorilor, dar consideră că formaţia sa trebuia să câştige.

9 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Noi trebuia să câştigăm meciul

Răzvan Lucescu: Noi trebuia să câştigăm meciul

"După aspectul jocului, cei care ar fi trebuit să câştige meciul am fi fost noi. Am făcut cel mai bun joc din pregătiri. Şi în stagiul din Spania am făcut un meci bun cu Şahtior, dar acum ne-am creat foarte multe ocazii de gol pe care le-am ratat cu foarte multă uşurinţă. E un sentiment ciudat pe care-l trăiesc. Pe hârtie este o diferenţă uriaşă între FC Braşov şi Şahtior. Noi am arătat în aceste meciuri ca o echipă care s-ar putea ridica la nivelul Şahtiorului. Este adevarat că vorbim despre meciuri amicale, în care este o altă concentrare. Eu sunt mulţumit de ceea ce am văzut astăzi. De obicei, atunci când pierd sunt supărat, însă acum trăiesc un alt sentiment, pentru că am văzut o echipa bună, dispusă la efort şi care şi-a creat cu uşurinţă situaţii de gol. Rămâne să şi concretizăm aceste ocazii", a spus Răzvan Lucescu.

Citeşte şi:

FC Braşov a pierdut amicalul cu Şahtior Doneţk, scor 0-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici