Răzvan Lucescu: Steaua nu ar trebui depunctată în "cazul valiza"

Antrenorul echipei FC BRaşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia Steaua nu ar trebui depunctată în "cazul valiza", precizând că motivarea financiară a adversarilor contracandidatelor nu este un lucru grav.

13 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Steaua nu ar trebui depunctată în "cazul valiza"

Răzvan Lucescu: Steaua nu ar trebui depunctată în "cazul valiza" (Imagine: Mediafax Foto)

"Acest lucru se practică şi afară şi nu cred că este ceva atît de grav dacă aceste lucruri se discută între conducători. Personal, nu sînt de acord să se discute direct cu jucătorii, asta ar fi singura mea problemă. Oricum, nu cred că Steaua ar trebui să fie depunctată pentru ceea ce s-a întîmplat, dar spun asta bazîndu-mă doar pe ceea ce ştiu eu. Nu ştiu ce informaţii deţin cei care anchetează acest caz", a spus Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici