Răzvan Lucescu virtual semifinalist al Cupei Greciei, după 4-0 cu Panserraikos

Echipa greacă de fotbal PAOK Thessaloniki a învins miercuri cu 4-0 pe Panserraikos, într-un meci în deplasare, contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Greciei.

82 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu virtual semifinalist al Cupei Greciei, după 4-0 cu Panserraikos

Răzvan Lucescu virtual semifinalist al Cupei Greciei, după 4-0 cu Panserraikos

Echipa condusă de Răzvan Lucescu, momentan lideră a campionatului, şi-a permis luxul de a rata şi o lovitură de pedeapsă în repriza secundă, în momentul în care conducea deja cu 2-0, prin golurile marcate de Nasberg (min. 8) şi sastre (min. 22).

După penalty-ul ratat de Thomas în minutul 59, Marcos Antonio (min. 69) şi Zivkovic (min. 78), au completat scorul de pe tabelă, liderii clasamentului având ca şi asigurată prezenţa în semifinale, pentru care mai trebuie însă să bifeze şi meciul retur, de pe teren propriu, de pe 23 ianuarie.

Până atunci, PAOK joacă în weekend în deplasare la Volos, pentru a-şi păstra poziţia de lider în Super League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici