Reacţia lui Mark Cavendish după ce a fost stropit cu urină în Turul Franţei

Rutierul britanic al echipei Omega, Mark Cavendish, a comentat, joi, incidentul din proba de contratimp din cadrul Turului Franţei, când a fost stropit cu urină, precizând că aceasta este frumuseţea ciclismului, pentru că eşti aproape de spectatori.

119 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Mark Cavendish după ce a fost stropit cu urină în Turul Franţei

Mark Cavendish (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Frumuseţea ciclismului este că poţi fi aproape de spectatori. Iubesc Turul Franţei şi sunt aici să câştig cât mai multe etape la sprint posibile", a spus Cavendish, în vârstă de 28 de ani, informează BBC.

Mark Cavendish a fost implicat într-un incident cu Tom Veelers la finalul etapei a X-a din Turul Franţei, în urma căruia rutierul olandez a căzut. Cavendish a fost fluierat, huiduit şi stropit cu urină, miercuri, în etapa a XI-a a Turului Franţei, un contratimp individual de 33 km până la Mont-Saint-Michel.

Cavendish a fost acuzat pe reţelele sociale că este responsabil de căderea olandezului Tom Veelers, marţi, la sprintul de la sosirea în etapa a 10-a, la Saint-Malo.

Oficialii cursei, care au studiat imaginile, au decis că britanicul nu a comis nicio greşeală.

Nu doar comisarii au spus că Mark Cavendish nu a greşit, chiar şi adversarii direcţi apreciind că el nu este vinovat.

Totuşi, el a fost exclus de la Criteriul Boxmeer, cursă ce va avea loc în Olanda, imediat după Turul Franţei, au anunţat, joi, organizatorii întrecerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici