Reacţii după remiza FC Viitorul - FC Botoşani. Hagi: Puteam mai mult. Leo Grozavu: Nu sunt mulţumit cu acest punct

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni seară, după remiza din meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, că formaţia sa putea să câştige, dar a precizat că e greu să te impui pe terenul grupării botoşănene. La rândul său, antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat că nu este mulţumit cu acest punct.

192 afișări
Imaginea articolului Reacţii după remiza FC Viitorul - FC Botoşani. Hagi: Puteam mai mult. Leo Grozavu: Nu sunt mulţumit cu acest punct

Reacţii după remiza FC Viitorul - FC Botoşani. Hagi: Puteam mai mult. Leo Grozavu: Nu sunt mulţumit cu acest punct

"A fost un joc bun din partea ambelor echipe, cu multe goluri. Am întâlnit o echipă foarte bună, e greu să câştigi la Botoşani. Noi am fost aproape şi dacă gestionam unele faze mai bine puteam pleca cu cele trei puncte. Puteam mai mult. Pe Ianis Hagi l-am schimbat la pauză din considerente tactice, îmi doream să fim mai puternici la mijlocul terenului", a spus Hagi la DigiSport.

La rândul său, antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat că nu este mulţumit cu acest punct, precizând că îşi dorea ca formaţia sa să câştige.

"Suntem naivi în anumite momente şi primim uşor goluri. Nu s-a simţit oboseala, ducem un ritm bun chiar dacă jucăm din trei în trei zile. Nu am avut foarte multe ocazii astăzi şi nu am fost nici inspiraţi în faţa porţii. Lumea are multe aşteptări de la noi, dar să nu uităm cine suntem. I-am felicitat pe băieţi pentru joc şi pentru ardoare, dar nu sunt mulţumit cu acest punct. Am jucat acasă şi îmi doream să câştigăm", a spus Grozavu la acelaşi post.

Echipa FC Botoşani a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-2), cu formaţia FC Viitorul, în ultimul meci din etapa a II-a a Ligii I.

Golurile gazdelor au fost marcate de Croitoru, în minutele 19 şi 56, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Mitrea '3 şi Filip '33.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici