Real Madrid a făcut apel la TAS în cazul Huntelaar şi Diarra

Clubul Real Madrid a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru a primi permisiunea de a-i înscrie în Liga Campionilor pe cei doi jucători transferaţi în această iarnă, Lassana Diarra şi Klaas-Jan Huntelaar.

28 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a făcut apel la TAS în cazul Huntelaar şi Diarra

Real Madrid a făcut apel la TAS în cazul Huntelaar şi Diarra

"Real Madrid a depus un apel la TAS pentru a contesta decizia luată la 13 ianuarie de Comisia de Apel a UEFA, privind înscrierea celor doi jucători, Huntelaar şi Lassana Diarra, pentru faza finală a Ligii Campionilor. Clubul madrilen solicită ca decizia UEFA să fie anulată şi ca forul european să fie obligat să permită înscrierea lui Huntelaar şi Diarra pentru meciurile pe care Real Madrid le mai are de disputat în Liga Campionilor", se arată într-un comunicat al Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

TAS a precizat că va anunţa în curând calendarul procedurii în acest caz.

UEFA a respins o solicitare de clubului Real Madrid de a-i înscrie pe ambii jucători achiziţionaţi recent, Diarra şi Huntelaar, pe lista de Liga Campionilor în acest sezon.

Citeşte şi:

UEFA a respins solicitarea clubului Real Madrid de a-i înscrie pentru LC pe Diarra şi Huntelaar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici