Real Madrid anunţă transferul lui Asensio, de la Real Mallorca

Clubul Real Madrid l-a transferat pe spaniolul Marco Asensio, 18 ani, mijlocaşul ofensiv urmând să rămână la echipa sa, Real Mallorca, până la finalul sezonului, au anunţat cele două grupări.

159 afișări
Imaginea articolului Real Madrid anunţă transferul lui Asensio, de la Real Mallorca

Real Madrid anunţă transferul lui Asensio, de la Real Mallorca (Imagine: Facebook)

"Real Madrid şi RCD Mallorca au ajuns la un acord pentru transferul lui Marco Asensio, care va avea un contract pe şase sezoane. Jucătorul va rămâne la Mallorca până la finalul actualului sezon", a anunţat Real Madrid.

Potrivit Marca şi As, valoarea transferului ar fi de circa patru milioane de euro.

Internaţional spaniol under-19, Marco Asensio era dorit şi de FC Barcelona. El a marcat trei goluri în 14 meciuri în acest sezon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici