Real Madrid refuză să-l elibereze pe Mourinho, Bento va antrena Portugalia

Clubul Real Madrid a refuzat eliberarea antrenorului Jose Mourinho pentru a conduce temporar naţionala Portugaliei, care va fi preluată, luni, de Paulo Bento, susţine presa sportivă madrilenă.

15 afișări
Imaginea articolului Real Madrid refuză să-l elibereze pe Mourinho, Bento va antrena Portugalia

Real Madrid refuză să-l elibereze pe Mourinho, Bento va antrena Portugalia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotidianul AS scrie că preşedintele Realului, Florentino Perez, a refuzat să-l "împrumute" pe Mourinho pentru următoarele două meciuri ale Portugaliei în preliminariile Euro-2012, în cursul unei discuţii telefonice cu preşedintele federaţiei portugheze, Gilberto Madail.

Potrivit Marca, Paulo Bento, fost jucător la Benfica, Sporting Lisabona şi Oviedo, va semna luni un contract cu federaţia portugheză până în 2012.

"Sunt trist că nu pot conduce naţionala ţării mele, dar nu am dreptul să cer nimic grupării Real Madrid. Oficialii clubului meu trebuie să decidă", a declarat Mourinho în noaptea de sâmbătă spre duminică, după victoria Realului cu Real Sociedad, scor 2-1.

Portugalia a început foarte slab campania de calificare la Euro-2012, după ce a înregistrat un punct în primele două meciuri din Grupa H - egal cu Cipru şi o înfrângere cu Norvegia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici