Rednic: Sperăm să le facem suporterilor un Paşte fericit

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, vineri, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la plecarea spre Iaşi, că îşi doreşte victoria în meciul de campionat cu Poli pentru a le face suporterilor un Paşte fericit.

9 afișări
Imaginea articolului Rednic: Sperăm să le facem suporterilor un Paşte fericit

Rednic: Sperăm să le facem suporterilor un Paşte fericit (Imagine: Mediafax Foto)

"Uşor nu o să fie la Iaşi. Am văzut ultimul meci jucat de ei acasă cu CFR şi doar experienţa clujenilor a făcut ca aceştia să câştige. Noi suntem pregătiţi cu toate că avem probleme serioase de efectiv: Malick nu poate să facă deplasarea şi l-am chemat pe Muşat de la echipa a doua, Torje şi Boştină sunt suspendaţi, N'Doye şi Mitea sunt accidentaţi. Sunt cam mulţi, dar am jucători care îi pot înlocui şi nu cred că vor fi probleme. Nu cred că suntem o echipă păcătoasă. Am băieţi buni, cam toţi postesc, nu sunt păcătoşi. Sperăm să le facem suporterilor un Paşte fericit", a spus Rednic.

Partida Poli Iaşi - Dinamo Bucureşti, din etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici