Remiză albă între Oţelul Galaţi şi FCSB în Cupa României

  • Ultimul meci al celei de a doua etape a fazei grupelor din Cupa României la fotbal masculin s-a încheiat joi seara cu o remiză albă între Oţelul Galaţi şi FCSB (0-0).
  • Cele două echipe şi-au împărţit dominaţia în cele două reprize.
  • Meciul a avut parte şi de o scurtă întrerupere.
262 afișări
Imaginea articolului Remiză albă între Oţelul Galaţi şi FCSB în Cupa României

Sursa foto: Facebook / SC Otelul Galati

În continuare avându-l pe Mihai Pintilii pe bancă, în postură de antrenor interimar, FCSB nu a reuşit să valorifice statutul de favorită din meciul cu echipa condusă de Dorinel Munteanu.

Prima repriză a fost dominată de bucureşteni, care au fost mai prezenţi în zona careului advers.

Radaslavescu (min 2) şi Miculescu (min. 20) l-au scos în evidenţă pe portarul Dur-Bozoancă, acesta intervenind salvator la două şuturi bune din afara careului.

Miculescu a mai ratat o ocazie mare, înainte de pauză, lobul său peste Dur-Bozoancă negăsind ţinta.

FCSB mai înregistrează o acţiune importantă la poartă şi după pauză, pasa lui Coman către Vlad Tudor, fiind trimisă peste poartă de către acesta din urmă.

Oţelul riposează, însă Neagu nu nimereşte ţinta în două rânduri (min. 61, 66), ultima dată din lovitură liberă.

Tot Oţelul are şansa de a deschide scorul prin Nica, însă acesta nu reuşeşte să trimită la poartă, fiind oprit foarte bine de Ciobanu.

În minutul 87 partida a fost întreruptă din cauza pulverizării unui gaz ce a provocat dificultăţi de respirare jucătorilor în zona galeriei celor de la FCSB.

S-a încheiat 0-0, ceea ce face ca FCSB să acumuleze 2 puncte, după două etape, fiind pe locul 4, în timp ce Oţelul Galaţi e pe 5, cu 1 punct.

Grupa B e condusă de CS Mioveni, cu 6 puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici