Renault l-ar fi contactat pe Alonso pentru a-l convinge să revină la echipă (presă) - AFP

Pilotul spaniol Fernando Alonso, dublu campion mondial în 2005 şi 2006 cu echipa Renault, dar care acum evoluează pentru McLaren-Mercedes, ar fi fost contactat de echipa franceză în vederea unei eventuale reveniri, a anunţat cotidianul As, citat de AFP.

4 afișări
Imaginea articolului Renault l-ar fi contactat pe Alonso pentru a-l convinge să revină la echipă (presă) - AFP

Renault l-ar fi contactat pe Alonso pentru a-l convinge să revină la echipă (presă) - AFP

Potrivit sursei citate, managerul italian Flavio Briatore vrea ca Alonso să revină la Renault începând din 2008, pentru un contract de cel puţin doi ani.

Alonso ocupă în prezent locul 2 în clasamentul mondial al piloţilor, în urma coechipierului său de la McLaren, britanicul Lewis Hamilton, debutant în Formula 1.

Pilotul spaniol a lăsat recent să se înţeleagă că nu se simte foarte bine la McLaren, Hamilton fiind tratat mai bine decât el la noua sa echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici