Reportaj inedit despre o zi de-a lui Bănel Nicoliţă în Franţa

Fostul stelist Bănel Nicoliţă încearcă să se acomodeze la Saint-Etienne. Stă într-o o vilă închiriată, despre care spune că "are o curte frumoasă" şi piscină şi unde, alături de doi amici români, se bucură uneori de mâncăruri ce "aduc a România", neuitând însă să experimenteze şi produse locale.

251 afișări
Imaginea articolului Reportaj inedit despre o zi de-a lui Bănel Nicoliţă în Franţa

Bănel Nicoliţă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Cotidianul Pro Sport notează, într-un reportaj ce va fi difuzat în ediţia de vineri şi intitulat "O zi alături de internaţionalul român şi prietenii săi din Franţa", că Bănel este iubit de fanii echipei, care au găsit şi explicaţia pentru absenţa lui din teren: "nu ştie limba" şi nu poate comunica cu partenerii de joc.

E ajutat să se adapteze de prietenii săi veniţi din România, Vali şi Gigi, care îl însoţesc aproape peste tot la bordul unui Audi Q7 alb, ghidaţi de un GPS, botezat Mariţa, după numele mamei lui Bănel.

Conştiincios, Bănel Nicoliţă nu întârzie niciodată la ora de franceză, întâlnirile cu "profa" având loc la baza de antrenament.

Nu rataţi în cotidianul Pro Sport de vineri un reportaj inedit despre o zi de-a lui Bănel Nicoliţă în Franţa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici