Repriza a doua a partidei dintre Ujpest FC şi Steaua a început cu o întârziere de peste 15 minute

Repriza a doua a partidei dintre Ujpest FC şi Steaua, din manşa a doua a turului doi preliminar al Ligii Europa, a început cu o întârziere cu peste 15 minute, după ce arbitrul întâlnirii, englezul Andre Marriner, a decis că meciul nu poate fi reluat din cauza unor incidente în tribune.

19 afișări
Imaginea articolului Repriza a doua a partidei dintre Ujpest FC şi Steaua a început cu o întârziere de peste 15 minute

Repriza a doua a partidei dintre Ujpest FC şi Steaua a început cu o întârziere de peste 15 minute (Imagine: Mediafax Foto)

Suporterii celor două echipe au intrat în conflict în pauza meciului, după ce fanii maghiari au aruncat cu torţe în direcţia celor români. În replică, suporterii stelişti au rupt scaune de pe arena Szusza Ferenc, cu care au aruncat în fanii adverşi. Forţele de ordine au intervenit pentru a calma spiritele, însă arbitrul englez Andre Marriner a decis ca reluarea partidei să fie întârziată până la calmarea spiritelor.

La meci asistă aproximativ 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici