Rezultate din Liga Naţională de handbal masculin

Rezultate înregistrate în partidele disputate, duminică, în etapa a XX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin:

238 afișări
Imaginea articolului Rezultate din Liga Naţională de handbal masculin

Rezultate din Liga Naţională de handbal masculin( Imagine: Mediafax Foto/AFP)

  • "U" Transilvania Cluj-Energia Pandurii Tg. Jiu 32-24

  • Potaissa Turda-CSM Ploieşti 34-29

  • Steaua Bucureşti-CSM Satu Mare 30-28

  • CS Caraş Severin-HCM Constanţa 26-30

  • HC Odorhei-Poli Timişoara 38-23

  • Dinamo Municipal Călăraşi-Ştiinţa Bacău 29-31

Meciul CSM Bucureşti-CSU Suceava a fost amânat pentru data de 21 martie, deoarece oaspeţii au jucat sâmbătă în cupele europene.

După 20 de etape din actuala stagiune, liderul clasamentului este HCM Constanţa, neînvinsă, cu 40 de puncte, urmată pe podium de Ştiinţa Bacău 32 şi CSU Suceava 24 (un joc mai puţin disputat).

Etapa a XXI-a este programată în 25 martie, după care Liga Naţională masculină se va întrerupe, până în 22 aprilie, din cauza reunirii echipei naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici