Ricardo, Galamaz şi Marinescu au semnat cu Astra

Finanţatorul grupării Astra Ploieşti, Ioan Niculae, a declarat, joi, că jucătorii formaţiei Unirea Urziceni, Ricardo Gomez Vilana, George Galamaz şi Laurenţiu Marinescu au semnat contracte cu gruparea prahoveană.

13 afișări
Imaginea articolului Ricardo, Galamaz şi Marinescu au semnat cu Astra

Ricardo, Galamaz şi Marinescu au semnat cu Astra (Imagine Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Singurul lucru cert este că cei trei jucători despre care s-a vorbit, Galamaz, Ricardo şi Marinescu, au semnat. Bilaşco nu mai reprezintă un interes pentru noi. Am convocat tot staff-ul de la Astra şi am vorbit cu ei, le-am spus despre transferurile făcute. Acum ne-am schimbat obiectivul, sperăm să terminăm în primele şase", a declarat Ioan Niculae la televiziunea Sport.ro, conform www.prosport.ro.

Galamaz, Marinescu şi Ricardo se află acum în Croaţia pentru meciul pe care Unirea Urziceni îl dispută în această seară cu Hajduk Split, în prima manşă în play-off-ul Ligii Europa. Cei trei jucători se vor alătura lotului formaţiei Astra după returul cu echipa croată, programat la 26 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici