Roger Federer, după eşecul în faţa lui Rafael Nadal: Te face să pierzi confortul

Învins pentru a 14-a oară în 16 partide directe pe zgură, Roger Federer a explicat de ce este atât de greu ca cineva să îi facă faţă lui Rafael Nadal pe suprafaţa sa favorită, pe care s-a impus la Roland Garros de 11 ori, fiind acum la o victorie distanţă de un al 12-lea trofeu.

2564 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, după eşecul în faţa lui Rafael Nadal: Te face să pierzi confortul

"El face asta oricărui adversar, pe zgură: te face să pierzi confortul prin felul în care îşi apără terenul şi prin felul în care joacă pe zgură. Nu există nimeni care să se apropie măcar puţin de ceea ce face el. Nici măcar nu ştiu la cine ar trebui să mă duc, să reuşesc să mă antrenez cu cineva care să joace ca el. Mă gândeam la asta în timpul meciului. Este pur şi simplu incredibil cum joacă din spatele liniei de fund a terenului şi apoi cum reuşeşte să revină şi să reia controlul baseline-ului. Este extrem de interesant", a declarat elveţianul la conferinţa de presă, după ce spaniolul i-a curmat, la revenirea pe zgură, o serie recentă de cinci victorii consecutive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici