Roger Federer s-a calificat în finala turneului de la Dubai

Roger Federer (7 ATP) s-a impus categoric în faţa lui Borna Coric (13 ATP), scor 6-2, 6-2, şi s-a calificat în finala turneului ATP de la Dubai.

309 afișări
Imaginea articolului Roger Federer s-a calificat în finala turneului de la Dubai

Roger Federer s-a calificat în finala turneului de la Dubai

Elveţianul şi-a adjudecat cu un scor identic ambele seturi, reuşind în fiecare act să facă două break-uri. Federer a reuşit şapte aşi şi a avut un procentaj de câştig de 80% pe primul serviciu. Partida s-a încheiat după o oră şi opt minute.

În ultimul act al turneului de la Dubai, Roger Federer îl va întâlni pe grecul Stefanos Tsitsipas (11 ATP), care a trecut în semifinale de Gael Monfils, scor 4-6, 7-6 (4), 7-6 (4). Cei doi s-au mai întâlnit de două ori, ambele partide desfâşurându-se în luna ianuarie a acestui an. Federer s-a impus la Cupa Hopman, scor 7-6 (5), 7-6 (4), în timp ce grecul l-a învins pe campionul elveţian în optimile de finală ale turneului de la Australian Open, scor (11) 6-7, 7-6 (3), 7-5, 7-6 (5).

În cazul în care se va impune, Roger Federer şi-ar trece în cont titlul cu numărul 100 în circuitul ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici