România a pierdut cu Ţara Galilor în primul meci din Turul de Elită Under 17

România a pierdut, miercuri, cu 2-1 partida cu Ţara Galilor din Turul de Elită Under 17.

91 afișări
Imaginea articolului România a pierdut cu Ţara Galilor în primul meci din Turul de Elită Under 17

România a pierdut cu Ţara Galilor în primul meci din Turul de Elită Under 17

Golurile au fost marcate de Myles, în minutul 24, şi Bostock, în minutuil 56, respectiv de Popa, în minutul 72.

Acesta este primul meci din Turul de Elită Under 17 al tricolorilor.

Meciurile grupei 2 a Turului de Elită Under 17, ultima rundă înaintea Campionatului European, se joacă, în perioada 20-26 martie, la Mogoşoaia, Buftea şi Chiajna.

Următorul meci al echipei României este cu Bulgaria, sâmbătă, 23 martie, la Buftea, iar în 26 martie, tot la Buftea, tricolorii vor întâlni Suedia.

„Se califică la EURO câştigătoarele celor 8 grupe plus 7 din cele 8 ocupante ale locurilor secunde, cu cele mai bune rezultate în faţa echipelor de pe locurile 1 şi 3. Campionatul European U17 din acest an se va disputa în Cipru, în perioada 20 mai – 5 iunie”, transmite Federaţia Română de Fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici