România a terminat în picaj Europeanul de polo: eşec cu Serbia

Românii au terminat marţi pe locul 8 la Campionatul European de polo şi au obţinut calificarea la Campionatul Mondial.

146 afișări
Imaginea articolului România a terminat în picaj Europeanul de polo: eşec cu Serbia

România a terminat în picaj Europeanul de polo: eşec cu Serbia

Partida pentru locurile 7-8 de la Campionatul European din Croaţia a fost câştigată clar de Serbia, scor 18-7.

România a ajuns în această situaţie după ce a pierdut meciruile eliminatorii din sferturi, cu Spania, şi pentru locurile 5-8, cu Muntenegru.

Totuşi, România şi-a atins obiectivul fixat înainte de competiţie.

Prin calificarea în sferturi, românii şi-au asigurat prezenţa la Campionatul Mondial. Acesta se va desfăşura în februarie la Doha, unde România va juca, pe rând, cu Ungaria, Kazakhstan şi Italia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
polo,
campionat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici