România a terminat pe locul 2 în grupa A de la CM de tenis de masă

Reprezentativa masculină a României a terminat pe locul doi în grupa A de la Campionate Mondiale pe echipe de tenis de masă, după ce a învins, joi, cu scorul de 3-2, selecţionata Austriei, în ultima etapă.

14 afișări
Imaginea articolului România a terminat pe locul 2 în grupa A de la CM de tenis de masă

România a terminat pe locul 2 în grupa A de la CM de tenis de masă

România a terminat pe locul doi în grupa A, cu nouă puncte, fiind devasată de China, care a acumulat zece puncte, potrivit site-ul Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă.

Tragerea la sorţi pentru faza eliminatorie va avea loc în cursul acestei zile. Optimile de finală sunt programate să aibă loc astăzi, începand cu ora 13.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici