România ar putea disputa un amical cu Republica Moldova la 11 august

Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, a declarat, miercuri, că a discutat cu directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, şi a stabilit în linii mari disputarea unui amical între cele două echipe, la 11 august, la Chişinău, dacă cele două selecţionate nu vor fi în aceeaşi grupă pentru preliminariile CE-2012.

50 afișări
Imaginea articolului România ar putea disputa un amical cu Republica Moldova la 11 august

România ar putea disputa un amical cu Republica Moldova la 11 august (Imagine:Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am vorbit acum câteva zile cu Lupescu şi vrem să preparăm pe 11 august, că noi am jucat de două ori în România, să vină şi dumnealor să joace la Chişinău. Dar aşteptăm să nu cădem în aceeaşi grupă. Însă, am spus, dacă nu vom cădea în aceeaşi grupă poate să fie real, să jucăm meciul la Chişinău pe 11 august, dată FIFA pentru meciurile amicale", a spus Cebanu, informează moldova.sports.md.

Antrenorul Gavril Balint a semnat un contract pe o perioada de doi ani cu federaţia de la Chişinău, urmând să pregătească naţionala Republicii Moldova în preliminariile Euro-2012.

Gabi Balint revine în Republica Moldova după o pauză de şapte ani. În sezonul 2002-2003, el a pregătit echipa Şerif Tiraspol, cu care a câştigat campionatul şi Cupa CSI. Balint a fost antrenor secund la naţionala României, pe timpul când aceasta era pregatită de Anghel Iordănescu şi Gheorghe Hagi. Ultima echipă antrenată de Balint a fost FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici