România câştigă şi a doua partidă de la Trofeul Carpaţi, împotriva Portugaliei

  • Trofeul Carpaţi, turneu de pregătire a naţionalei feminine de handbal în vederea Campionatului Mondial, a consemnat vineri o a doua victorie a României, de data aceasta împotriva Portugaliei.
  • Tricolorele joacă sâmbătă meciul cu Austria, care va decide câştigătoarea trofeului.
178 afișări
Imaginea articolului România câştigă şi a doua partidă de la Trofeul Carpaţi, împotriva Portugaliei

Aşa cum era de aşteptat, România s-a impus fără emoţii, chiar şi în condiţiile în care nici în acest meci nu a jucat Cristina Neagu. Partida s-a încheiat cu scorul de 32-22 (17-7).

Portughezele au reuşit să menţină echilibrul partidei până în minutul 14 (6-6), după care, defensiva României şi-a intrat în rol, primind un singur gol timp de 16 minute, până la pauză (17-7).

În partea a doua, tricolorele au tratat meciul cu mai puţină îndârjire, insistând mai mult pe faza ofensivă, dând şansa portarilor români să se evidenţieze.

Golghetera României a fost Sonia Seraficeanu, cu 5 goluri, în timp ce de la portugheze s-a evidenţiat Patricia Rodrigues, cu 6 goluri.

România joacă sâmbătă ultima partidă, în compania Austriei, care a câştigat la rândul ei al doilea meci, cu Elveţia (34-33).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici