România învinge Kazakhstan la Campionatul Mondial de Handbal şi se califică în grupele principale

Echipa naţională de handbal feminin a învins duminică cu 38 - 17 naţionala Kazakhstanului şi s-a calificat în faza grupelor principale ale Campionatului Mondial.

559 afișări
Imaginea articolului România învinge Kazakhstan la Campionatul Mondial de Handbal şi se califică în grupele principale

Sursa foto: Mediafaxfoto

Moisă a marcat şase goluri, iar Dincă, Pintea şi Bazaliu câte cinci.

României a învins anterior Iranul, cu 39-11 şi se califică în grupele principale, în care va întâlni echipe calificate din grupa D - Olanda, Suedia, Uzbekistan şi Puerto Rico.

România se află la cea de a 25-a participare la Campionatul Mondial, rămânând singura echipă naţională prezentă la toate ediţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici