România, învinsă de Germania, scor 5-0, la fotbal feminin

Echipa naţională de fotbal feminin a României a fost învinsă, scor 5-0, de selecţionata similară a Germaniei, într-un meci contând pentru grupa a doua a preliminariilor Campionatului European, ediţia 2011/2013.

282 afișări
Imaginea articolului România, învinsă de Germania, scor 5-0, la fotbal feminin

România, învinsă de Germania, scor 5-0, la fotbal feminin (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Golurile au fost marcate de Linda Bresonik (1), Alexandra Popp (34, 50 şi 90) şi Dzsenifer Marozsan (40), informează frf.ro.

Antrenorii Maria Delicoiu şi Mirel Albon au aliniat următoarea formulă de echipă: Andreea Părăluţă - Corina Olar, Olivia Oprea, Ioana Bortan (57 Alexandra Iuşan), Maria Ficzay - Raluca Sârghe, Monika Sinka, Anne Marie Bănuţă (46 Andreea Laiu), Florentina Spânu (78 Zsuzsanna Sinka) - Laura Rus, Cosmina Duşa.

În condiţiile în care câştigătoarele celor şapte grupe şi cea mai bună dintre echipele de pe locul 2 se vor califica direct la turneul final din Suedia, iar celelalte şase naţionale care vor încheia preliminariile pe poziţia secundă vor disputa trei "duble" de baraj, Germania s-a distanţat în fruntea clasamentului grupei, cu 22 puncte (8 jocuri), şi nu mai poate pierde, în mod normal, locul 1. Spania (locul 2, cu 16 puncte din 7 meciuri) este ca şi sigură că va termina grupa pe această poziţie, locul 3 fiind ocupat de România, cu 12 puncte din 8 partide. Elveţia se află, momentan, pe locul 4, cu 9 puncte din 6 întâlniri, ultimele poziţii ale clasamentului fiind ocupate de Kazahstan (4 puncte din 8 meciuri) şi Turcia (1 punct din 7 jocuri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici