România, învinsă la tineret de Anglia cu 3-0

Echipa naţională de tineret a României a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), de reprezentativa similară a Angliei, într-un meci amical disputat la Wycombe, informează site-ul goal.com.

246 afișări
Imaginea articolului România, învinsă la tineret de Anglia cu 3-0

România, învinsă la tineret de Anglia cu 3-0 (Imagine: Ciprian Sterian / MediafaxFoto)

Golurile englezilor au fost marcate de Zaha '34, Robinson '61 şi Delfouneso '88.

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a început meciul în următoarea formulă de echipă: Brănescu - Nica, Creţu, Avrămia, Toşca - Leca, Serediuc, Benzar - Stanciu, Gavra, Iancu. În repriza secundă au mai jucat Manole, Cârstocea, Iordache, Herghelegiu, Morar şi Peteleu.

Formaţia de tineret a României va mai susţine un meci amical luni, 25 martie, de la ora 21.00, la Blois, cu echipa Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici