România - Liechtenstien 4-0. Echipa naţională U21 s-a calificat la EURO 2019

Echipa naţională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în faţa naţionalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

3749 afișări
Imaginea articolului România - Liechtenstien 4-0. Echipa naţională U21 s-a calificat la EURO 2019

România - Liechtenstien 4-0. Echipa naţională U21 s-a calificat la EURO 2019

România U21 le-a creat probleme încă din primele minute ale partidei jucătorilor din naţionala Liechtenstienului. Ianis Hagi şi George Puşcaş au ameninţat poarta rivalilor, iar primul gol nu a întârziat să apară.

Dintr-o centrare a lui Ianis, Paşcanu a plonjat, a ratat întâlnirea cu balonul, dar Puşcaş a fost acolo şi a împins mingea în plasă pentru 1-0. Tricolorii mici au continuat asediul în jumătatea adversă, iar România şi-a dublat avantajul. În minutul 25, Hagi Jr. şi-a trecut în cont un gol, dintr-o lovitură liberă executată impecabil de la 20 de metri. Decarul echipei naţionale a trimis direct sub transversală, iar mingea a muşcat bara, după care a picat în poartă. La pauză, România U21 a intrat cu 3 goluri marcate. George Puşcaş a reuşit dubla. Atacantul lui Palermo a ajuns la patru goluri marcate contra ultimei clasate, în această campanie. Este golul cu numărul 40 încasat de Liechtenstein în cele zece jocuri din campania de calificare.

TITLURILE ZILEI

În repriza a doua, Adrian Petre, intrat pe teren în locul lui Andrei Ivan, a stabilit scorul final, 4-0 pentru România U21 şi astfel tricolorii mici au câştigat biletul pentru turneul final, care se va desfăşura în vara anului 2019, în Italia şi San Marino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici