România - locul al treilea la Cupa Volvo de polo din Ungaria

Echipa naţională de polo a României a ocupat locul al treilea la Cupa Volvo, încheiată, duminică, în Ungaria, după ce a obţinut o singură victorie, în faţa Statelor Unite ale Americii, fiind învinsă în celelalte două confruntări, de Serbia şi de reprezentativa ţării gazdă.

18 afișări
Imaginea articolului România - locul al treilea la Cupa Volvo de polo din Ungaria

România - locul al treilea la Cupa Volvo de polo din Ungaria (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Rezultatele obţinute de echipa naţională a României sunt următoarele: Serbia - România 12-3 (4-0, 3-0, 4-3, 1-0), SUA - România 7-8 (2-1, 1-1, 2-2, 2-4) şi Ungaria - România 9-4 (3-1, 2-1, 2-0, 2-2).

Clasamentul final: 1. Serbia 7 puncte, 2. Ungaria 7 puncte, 3. România 3 puncte, 4. SUA 0 puncte.

La cea de-a treia ediţie a Cupei Volvo, găzduite de oraşul Eger, echipa României nu a beneficiat de aportul jucătorilor legitimaţi la cluburile din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici