România, medalie de bronz la Campionatele Mondiale de tenis de masă ale junioarelor

Echipa naţională de tenis de masă a României a câştigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale ale junioarelor de la Vendee (Franţa), după ce a fost învinsă, marţi, în semifinale, cu scorul de 3-0, de reprezentativa Coreei de Sud, informează site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale.

213 afișări
Imaginea articolului România, medalie de bronz la Campionatele Mondiale de tenis de masă ale junioarelor

România, medalie de bronz la Campionatele Mondiale de tenis de masă ale junioarelor (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Adina Diaconu a fost învinsă, cu scorul de 3-1 (11-8, 3-11, 11-9, 11-6), de Yeoung An, iar Andreea Dragoman a fost întrecută, cu scorul de 3-2 (11-7, 11-7, 12-14, 6-11, 11-7), de Jiho Kim.

În ultimul meci, Diana Lupu a fost învinsă, cu scorul de 3-1 (11-4, 13-11, 9-11, 11-6), de Dayeon Kang.

Din selecţionata României, pregătită de Petre Arnăutu, a mai făcut parte sportiva Andreea Clapa.

În finală, Coreea de Sud va întâlni formaţia Chinei, care a trecut, cu scorul de 3-0, de echipa Statelor Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici