România obţine a doua victorie la Campionatul European de Polo

Naţionala masculină de polo pe apă a României a învins naţionala Sloveniei, scor 13-5, în grupa D a Campionatului European din Croaţia.

365 afișări
Imaginea articolului România obţine a doua victorie la Campionatul European de Polo

Sursă foto: Facebook / Agenţia Naţională pentru Sport

România a învins Slovenia în cel de-al doilea meci din faza grupelor la Campionatele Europene de Polo de la Dubrovnik/Zagreb.

„După ce a învins Ţările de Jos cu 12-8, naţionala masculină de polo pe apă a României trece şi de Slovenia, la finalul unui meci pe care l-a dominat în totalitate. Scor final 13-5”, transmite Agenţia Naţională pentru Sport.

Au marcat pentru România:

1 David Belenyesi
2 Matei Luţescu
1 Victor Antipa
2 Andrei Prioteasa
1 Andrei Ţepeluş
2 Silvian Colodrovschi
3 Vlad Georgescu
1 David Bota 

Marius Ţic a apărat 6 din 10 şuturi pe poartă în primele două reprize, iar Mihai Drăguşin, intrat în ultima parte a meciului, a apărat 2 din 3 şuturi. 

România este pe primul loc în Grupa D şi mai trebuie să joace cu Slovacia pe 9 ianuarie, de la 18:45. Primele două clasate se califică în play-off-ul pentru sferturile de finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici