România - Republica Moldova, 3-0, în al doilea meci al grupei de calificare la CM din 2010

Naţionala de volei feminin a României a învins joi, la Gabrovo (Bulgaria), echipa Republicii Moldova, cu scorul de 3-0 (25-9, 25-15, 25-15), în al doilea meci din cadrul grupei F a celui de-al doilea turneu de calificare la CM din 2010.

1 afișare

În prima partidă a calificărilor, România a cedat în faţa Cehiei, cu 1-3, în timp ce Bulgaria a dispus de Republica Moldova, cu 3-0.

În continuare, naţionala României va întâlni formaţiile Albaniei (15 mai) şi Bulgariei (16 mai).

Din grupa de la Gabrovo se vor califica mai departe primele trei clasate, cel de-al treilea turneu preliminar fiind programat între 16 şi 19 iulie. Acela ar urma să fie ultimul test pentru naţionala României, primele două clasate obţinând „biletele” pentru turneul final al CM de anul viitor.

Campionatul Mondial de volei feminin din 2010 va avea loc în Japonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici