Romeo Duicu a terminat pe locul 97 în etapa a III-a din Dakar-2009

Pilotul român Romeo Duicu, pe o motocicletă KTM, a terminat, luni, pe locul 97 în etapa a III-a din Dakar-2009, disputată între localităţile argentiniene Puerto Madryn şi Jacobacci, pe distanţa de 694 de kilometri, informează site-ul oficial al competiţiei.

21 afișări
Imaginea articolului Romeo Duicu a terminat pe locul 97 în etapa a III-a din Dakar-2009

Romeo Duicu a terminat pe locul 97 în etapa a III-a din Dakar-2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Duicu a sosit cu o întârziere de o oră, 44 de minute şi 49 de secunde faţă de câştigătorul etapei, spaniolul Marc Coma. Pe locurile următoare au sosit norvegianul Pal Anders Ullevaseter şi spaniolul Jordi Viladoms, ambii cu o întârziere de 17 minute şi 49 de secunde.

În clasamentul general, Romeo Duicu se află pe poziţia a 90-a, la trei ore, 55 de minute şi 49 de secunde de liderul Marc Coma. Locul secund este ocupat de francezul David Fretigne, la 39:11, iar al treilea este Pal Anders Ullevaseter, la 42:25.

Etapa a III-a a secţiunii auto a fost câştigată de Nasser Al-Attiyah (Qatar), pe o maşină BMW. El a fost urmat de spaniolul Carlos Sainz, la 35 de secunde, şi de germanul Dieter Depping, la un minut şi 40 de secunde.

În clasamentul general conduce Sainz, urmat de Al-Attiyah, la trei minute şi 40 de secunde, şi de sud-africanul Giniel De Villiers, la cinci minute şi 45 de secunde.

Rusul Vladimir Şagin a câştigat etapa a III-a pe un camion Kamaz, fiind urmat de olandezul Gerard De Rooy, la trei minute şi 24 de secunde, şi de compatriotul său Firdaus Kabirov, la şapte minute şi 12 secunde.

În clasamentul general conduce De Rooy, urmat de Kabirov, la şapte minute şi 46 de secunde, şi de Şagin, la nouă minute şi 28 de secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici