Ronaldinho a petrecut într-un club din Torino după victoria cu Juventus

Fotbalistul brazilian al formaţiei AC Milan, Ronaldinho, a petrecut într-un club din Torino duminică noapte, după victoria din meciul cu Juventus, scor 3-0, din etapa a XIX-a a campionatului Italiei, informează Gazzetta dello Sport.

16 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho a petrecut într-un club din Torino după victoria cu Juventus

Ronaldinho a petrecut într-un club din Torino după victoria cu Juventus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După meci, Ronaldinho s-a dus la petrecerea organizată pentru fratele său Roberto de Assis, care a împlinit 39 de ani.

Ronaldinho a dansat samba într-un club şi a cântat la tobe. Jucătorul echipei C Milan a părăsit clubul la ora 3.30 dimineaţa.

AC Milan a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Juventus Torino, în derbiul etapei a XIX-a din campionatul Italiei. Golurile au fost marcate de Alessandro Nesta '29 şi Ronaldinho '71, '88.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici